INDIAN EXPRESS DEN BOSCH

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1101 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indian Express Den Bosch. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 10:16 Goede hoeveelheid en lekker, maar de vermelde salade die bij de gerechten zou moeten worden geleverd heb ik bij geen enkele bestelling ooit gekregen.
25 sep 2022 om 14:41 Voor het eerst hier besteld, en het was heerlijk. Ook flinke porties zodat ik vandaag nog ervan kan eten. Vriendelijke bezorger. Dank voor de medewerkers.
24 sep 2022 om 11:59 Top tent. Eten was wederom heerlijk ondanks dat ze vergeten zijn om de rijst erbij te doen. Goeie smaak, warm, kruidig.
22 sep 2022 om 21:04 Heerlijk eten zoals altijd!
12 sep 2022 om 12:48 Bezorgd in Waalwijk. Was een gokje, maar het is perfect goed gekomen. Eten was nog super warm. Goede porties. En het verbaasde me dat de bezorging zeer snel was. 35min ongeveer.
11 sep 2022 om 19:47 Het was weer heerlijk
10 sep 2022 om 0:06 Way too sweet, no Indian vibe, more chicken tonite we had rijsttafel kip
2 sep 2022 om 7:37 Eten was flauw van smaak, qua hoeveelheid wel voldoende. Bezorgtijd ruim een uur maar dat zal wel liggen aan weinig personeel dus dat neem ik maar aan voor lief. Dat de smaak tegen viel van de curry vind ik teleurstellender.
30 aug 2022 om 9:24 Weinig smaak, niet speciaal
29 aug 2022 om 19:47 Gerechten goed op smaak en snel bezorgd!
25 aug 2022 om 20:59 Eten was heel lekker en een snelle bezorging
18 aug 2022 om 20:30 Fantastic Food, Super Indian Taste